Harry a Meghan varovali, že americká bulvární kultura může ovlivnit jejich děti





Spisovatelka Daniela Elserová v novém stanovisku pro NZ Herald vysvětluje, jak rozhodnutí Harryho a Meghan opustit firmu a přesídlit se do Kalifornie jim umožnilo stát se kořistí americké bulvární kultury.

Přestože se Harry a Meghan před dvěma lety rozhodli odejít z veřejného zájmu v naději, že ochrání své děti Archieho, nyní 3, a Lilibet, 1, před nebezpečím veřejného života, spisovatelka Daniela právě napsala esej, v níž tvrdí, že možná , pár si špatně spočítal nároky na život v Americe jako slavné duo a jak by vlastně svoboda pro rodinu vypadala.

„Harry a Meghan se možná netěší popularitě na úrovni Beyonce (nejnovější průzkumy ukazují, že méně než polovina Američanů je vidí příznivě), ale fascinace národní odnoží královské rodiny nekončí,“ Daniela píše ve svém článku (otevře se na nové kartě). „Co to bude pro Archieho a jeho malou sestru Lilibet znamenat, že vyrostou v zemi, kde je připraven trh s jejich fotografiemi z iPhonu? Rodina Sussexů by mohla žít na sedmiakrovém pozemku, ale ve chvíli, kdy vkročí za tyto brány , nejsou chráněny před oslněním objektivů, profesionálních i amatérských.“

Princ Harry, vévoda ze Sussexu, Meghan, vévodkyně ze Sussexu a jejich malý syn Archie Mountbatten-Windsor se 25. 2019 v Kapském Městě v Jižní Africe.

(Obrazový kredit: Toby Melville – Pool/Getty Images)

„Obrovský dvorek, dětský koutek, tenisový kurt a bazén by mohly poskytnout více než dostatek zábavy a prostoru pro malé děti, aby si mohly hrát a toulat se bezpečně mimo pohledy veřejnosti a tisku, ale pár nemůže udržet Archieho a Lili v úkrytu. navždy doma,“ píše Daniela věcně.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com