Opravdová obnova začíná zevnitř





Místní podnikatel se snaží nabízet služby nad rámec konvenčního wellness

Prescott Woman Magazine vyzpovídal Saru Martinovou, majitelku Cashmere Day Spa & Wellness Center a členku Prescott Valley Chamber of Commerce. Dozvěděli jsme se, jak považuje komoru za komunitu… a miluje ji!

PWM: Jak dlouho jste členem obchodní komory Prescott Valley?

Sara: Jsem ve sněmovně tři roky.

PWM: Řekněte nám o tom, co vás přivedlo do Prescott Valley a jakou roli zastáváte, pokud jde o zaměstnání.

Sara: V roce 1994 jsem se sem se svou rodinou přestěhoval z Wisconsinu. Nakonec jsem potkala svého manžela a pak jsme vychovali naši rodinu v Prescott Valley. Jsem vlastníkem Cashmere Day Spa & Wellness Center, komplexního wellness zařízení v Prescott Valley. Nabízíme širokou škálu služeb pro různé aspekty zdraví a krásy.

Zde je podrobný popis toho, co poskytujeme:

Vlasové služby, péče o nehty, péče o pleť, ošetření těla, masáže, wellness služby, tělové peelingy, konturovací služby, mikrojehlování s RF, Subnovii Plasma Therapy, HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), přirozená úleva od bolesti, holistické zdraví, váha ztráta, holandské testování (DUTCH Hormone Test) a termografie.

Celkově je Cashmere Day Spa & Wellness Center komplexním zařízením, které uspokojuje širokou škálu potřeb a preferencí klientů. Jeho nabídka je zaměřena na podporu pocitu relaxace a pohody.

PWM: V čem se komora Prescott Valley liší od jiných organizací v této oblasti a co vás osobně nejvíce baví na tom, že jste její součástí?

Sara: Co cítím, že se komora Prescott Valley odlišuje od ostatních organizací v této oblasti, je její místní zaměření na potřeby komunity, podnikání a ekonomický rozvoj. Komora přizpůsobuje své programy tak, aby řešily jedinečné výzvy a příležitosti v Prescott Valley. Komora aktivně spolupracuje s místní komunitou prostřednictvím akcí, příležitostí k vytváření sítí a iniciativ, které podporují spolupráci mezi podniky a obyvateli.

Prescott Valley Chamber také nabízí jedinečné vzdělávací programy, příležitosti školení a služby, které pomáhají podnikům a podporují jejich růst. Komora má také silná komunitní partnerství s dalšími místními organizacemi, školami, vládními subjekty a neziskovými organizacemi.

PWM: Co vás na tom, že jste součástí Komory, baví nejvíc?

Sara: Všechno! Komora je víc než jen byznys to byznys; je to obchod s komunitou. Od každoročního úklidu až po stipendia pro studenty, která vracejí, aby pomohli komunitě prosperovat. Být jen malou částí toho je neuvěřitelná čest.

PWM: Působíte v Komoře v nějakých dalších rolích?

Sara: Určitě jsem advokátkou komory. Říkám všem svým přátelům, majitelům firmy, že se musí zapojit! Zasedal jsem v nominační komisi představenstva a občas se účastním i slavnostního přestřižení pásky.

PWM: Máte tu rodinu? Děti? Další aktivity, kterých se účastníte?

Sara: Po tak dlouhé době jsem vychovala svou rodinu a můj nejmladší syn stále žije v Prescott Valley. Mám tři vnoučata, kluky dvojčata, kterým je 20 měsíců a půlroční vnučku. Činnosti, které si zde v Prescott Valley rád užívám, jsou přehlídky automobilů, rodeo a samozřejmě všechny nádherné prázdninové slavnosti.

PWM: Jak jste zapojeni do komunity?

Sara: V roce 2016 jsme začali s batohem Yavapai Food Bank a nabídli jsme bezplatné stříhání nejen studentům, ale i celým rodinám. Pokračovali jsme v tom nyní každý rok. Každoročně podporujeme místní Kiwanis Auction, v říjnu a listopadu každoroční jízdu kabátů/přikrývek a také potravinové akce a na Vánoce pořádáme Hračky pro děti. V červenci nabízím 99 USD skenování pomocí termografie prsu až do října pro informovanost o rakovině prsu a také darování skupinám s rakovinou prsu v místní oblasti.

PWM: Co ještě chcete dodat, že o vás lidé nemusí vědět nebo o tom, co děláte nebo nabízíte?

Sara: V Cashmere Day Spa & Wellness nabízím jedinečný a mnohostranný přístup ke zdraví a pohodě, vedený množstvím pověření a odborných znalostí. Jsem držitelem titulu Ph.D. v teologii se zaměřením na křesťanské poradenství, spolu s kvalifikacemi z institucí v oblasti holistického zdraví, naturopatie a poradenství v oblasti závislostí.

Jako licencovaný masážní terapeut, kosmetolog, církevní holistický praktik, certifikovaný ájurvédský praktik, certifikovaný holistický zdravotní lékař, lékař pro chronickou bolest a hlavní odborník na výživu mohu zaručit, že naše služby přesahují konvenční wellness praktiky. Náš přístup vychází z přesvědčení, že opravdová obnova začíná zevnitř.

Pokud byste se chtěli dozvědět více o Cashmere Day Spa & Wellness, navštivte https://cashmeredayspa.com.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: prescottwomanmagazine.com