Ostré bílé tenisky Puma vévodkyně Sophie mají slevu 40 liber





Vévodkyně z Edinburghu nedávno vyrazila na sportovní královské zásnuby v bílých teniskách, které jsou prostě ideální pro styling do teplého počasí – a náhodou jsou dnes ve výprodeji se slevou 40 liber.

S oteplujícím se počasím a zimním chladem, který začíná mizet, se připravujeme přijmout jarní/letní módní trendy roku 2024 a rozloučit se s objemnými kabáty a toustovými vrstvami.

A je samozřejmé, že pár našich nejlepších bílých tenisek má zásadní místo v našem jarním stylu, přičemž klasické křupavé plimsoly, kožené šněrovací boty nebo designové tenisky jsou nejen nutností pro teplé počasí, ale také potřebou kapslového šatníku. po celý rok. Proto jsme byli nadšení, že vidíme další pár královsky schválených trenérů za super dostupnou cenu.

rince Edward, vévoda z Edinburghu a Sophie, vévodkyně z Edinburghu, se usmívají, když dorazí na All England Open Badminton Championships 14. března 2024 v Birminghamu v Anglii.

(Obrazový kredit: Getty Images)

14. března navštívila Sophie, vévodkyně z Edinburghu, All England Open Badminton Championships v Birminghamu po boku svého manžela prince Edwarda.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com