Mohutné zlaté náušnice vévodkyně Sophie jsou přímo v trendu





Mohutné zlaté náušnice vévodkyně Sophie, které měla na slavnostním předávání cen v roce 2004, jsou o 20 let později v trendu.

Spousta šperků královské rodiny, včetně diadémů zesnulé královny Alžběty, není něco, co se nosí každý den, a možná vás neláká začlenit podobné vzory do vašeho jarního kapslového šatníku. To však neznamená, že vše, co královské rodiny nosí, aby dodaly svému oblečení trochu třpytu, je neuvěřitelně historické nebo tradiční. Vévodkyně z Edinburghu se často zavazuje nosit buď zábavné, nebo jednodušší náušnice. Ačkoli mohutné zlaté náušnice vévodkyně Sophie z doby před dvaceti lety jsou stále jedním z našich oblíbených párů, které jsme ji viděli nosit – a jsou přímo v trendu.

Zúčastnila se ceremoniálu Tomorrow’s People Awards for Achievement v Guildhall. Byla patronkou zaměstnanecké charity, která mezitím bohužel skončila, a pro tuto příležitost si vybrala pár zlatých náušnic s uzlovým designem.

Vévodkyně Sophie se zúčastní slavnostního předávání cen „zítra lidové ceny za úspěch“

(Obrazový kredit: Photo by Tim Graham Photo Library přes Getty Images)

Byly to výrazné náušnice a záblesk zářivě zlaté barvy dodal jejímu černobílému outfitu na obřad okamžitý půvab. Uzel dodal nádech zajímavosti a nebyly osazeny žádnými kamínky, což umožnilo náušnicím maximální působivost.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com