Jak se Rufus Sewell proměnil v prince Andrewa?





Velmi očekávané uvedení filmu Netflixu Lopatka konečně dorazil. Film vypráví příběh ze zákulisí neslavného roku 2019 prince Andrewa Newsnight rozhovor s transformovaným Rufusem Sewellem jako princem Andrewem.

Netflix je považován za „kopec desetiletí“. Lopatka nezahrnuje pouze rozhovor, ve kterém Emily Maitlis ptala vévodu z Yorku na jeho vztah s odsouzeným pedofilem Jeffreym Epsteinem a na obvinění ze sexuálního zneužívání, kterým čelil. Ale je to také adaptace býv Newsnight rozhovor bookera Sama McAlistera Scoops: Ze zákulisí nejšokujících rozhovorů BBC. Film vypráví příběh z pohledu McAlistera a ukazuje čtyři ženy – McAlister, Esme Wren, Maitlis a Amandu Thirsk – všechny jsou ústředním prvkem rozhovoru. Po boku Sewella jako prince hraje film Nesnáším Suzie Billie Piper, Osobní strážce herečka Keeley Hawes, Smířeníje Romola Garai a Sexuální výchova Gillian Andersonová.

Dramata Netflix jsou známá svým smyslem pro detail a proměna herců pro jejich role není výjimkou. V lednu prošla herečka Modern Family Sofia Vergara ohromující proměnou, aby ztvárnila Griseldu Blanco. Podobně ztvárnění Rufuse Sewella vévody z Yorku v Lopatka nechal fanoušky zvědavý na rozsah jeho proměny. Zde je vše, co víme o tom, co udělal, aby se připravil na tuto roli…

Rufus Sewell jako princ Andrew v Scoop

(Obrazový kredit: Netflix)

Jak se Rufus Sewell proměnil v prince Andrewa?




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com