Tři tajemství krásy






Samozřejmě, dobrých triků pro krásu je mnoho, ale nikdy ne dost. Jaká jsou naše tři tajemství krásy?

tajemství krásy
https://www.shutterstock.com

Mrkev pro krásnou pleť

Chcete mít zdravou a hezkou pleť? Zvykněte si zařadit do svého jídelníčku a pitného režimu i pití mrkvové šťávy. Stačí sklenku čerstvé mrkvové šťávy ak tomu kousek chleba s máslem, aby organismus dokázal karoten z mrkve zužitkovat – a vaše pleť se vám odvděčí svěžím a pěkným vzhledem. Mimochodem, čerstvou mrkvovou šťávu už koupíte iv obchodě (najdete ji v lednici) – nemusíte ji lisovat doma.

Lesklé a hebké vlasy

Aby byly vlasy voňavé a vzdušné, umývejte si je vždy podle potřeby – pokud je to nutné, byť každý den. Chcete-li mít svěží pocit hned od rána a poté po celý den, umývejte si vlasy ráno. Dokonale vás to probere a po celý den vás bude doprovázet a obklopovat vůně svěže umytých vlasů. Pro větší lesk si vlasy na závěr opláchněte kbelíkem vlažné vody, do které jste přidali 3 polévkové lžíce octa. Vlasy se zcela rozzáří. Pro získání většího objemu aplikujte do vlasů pěnové tužidlo a poté vlasy vysušte – pro získání ještě většího a nadýchaného objemu je můžete vysušit v předklonu.

tajemství krásy

Tři taštičky krásy

Abyste vždy a všude byla krásně upravená a aby nebyl stres s přenášením a překládáním šminek z kabelky do kabelky, mějte vždy tři taštičky se šminkami a nejnutnějšími kosmetickými přípravky. Jednu byste měli mít v práci, další v kabelce a třetí doma. Tak se vyhnete stresu, že jste si taštičku se šminkami zapomněli vzít s sebou. V taštičce by neměla chybět pudrenka, korektor, rtěnka na tváře, rtěnka či lesk na rty, balzám na rty, kajalová tužka na oči, řasenka a hřeben. Sejde se i menší balení make-upu a krém na ruce.

https://www.shutterstock.com

Dobrá rada na závěr:

A nezapomeňte, že hodina spánku nebo milování je nejen mnohem levnější, ale také lepší než botox! 😛

Sledujte nás i na sociálních sítích




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj:
woman.sk