Make-upový trik Carole Middletonové, aby „vylepšil“ její oči





Make-upový trik Carole Middleton pomáhá „vylepšit“ její oči a přidat „hloubku“ jejím řasám a je neuvěřitelně snadné jej napodobit.

Ačkoli sama není členkou královské rodiny, matka princezny z Walesu vždy upřednostňovala omezený přístup k make-upu, který byl dlouho oblíbený pro Kate a královnu Camillu. Carole inklinuje k svěžímu vzhledu s růžovo-růžovou barvou rtů, ale stejně jako mnoho královských žen se také nebojí jít na oči trochu odvážněji.

Často předvádí, jak ty nejlepší oční linky dokážou přidat rozměr a působivost i tomu nejjemnějšímu make-upu, a obzvláště ráda je nosí ve své vodní lince. To je něco, co ne každý bude mít ve zvyku, ale cítíme se obzvláště inspirováni tím, jak Carole používá tuto jednoduchou techniku.

Carole Middleton dorazí do All England Lawn Tennis and Croquet Club 29. června 2022

(Obrazový kredit: Fotografie od Neil Mockford/GC Images přes Getty)

V průběhu let jsou oční linky s vodní linkou něčím, co matka princezny z Walesu důsledně začlenila do svého vzhledu. Její volba si jistě získala schválení editorky digitální krásy společnosti Woman&Home, Aleesha Badkar, která věří, že to dává Caroleiným očím „působit“ a zlepšuje tvar jejích očí.






Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com