Degustační Box pro fitness: Inspirující plány od Mixit pro zdravý životní styl






Mixit.sk se stává vášnivým průvodcem fitnessu a představuje mix nápadů a lahůdek, které povzbudí vaši cestu ke zdraví. Devět krabiček s devíti kroky ke zdravějšímu životu a 14 výživných dobrotí tvoří plán, který vás nenechá chladným. Využijte intervalový trénink pro váš jazyk, který skočí od jedinečné chuti k další!

mixit

Gurmánská výzva

Zpřestávkujte na chuťovém maratonu s Mixit. V každém oddělení fitness boxu objevíte výživný mix proteinů, vitamínů a energie. Chuťový zážitek nabízí vše od müsli a kaší po proteinové Mixitky, Mixitelluořechy a mrazem sušené ovoce. Kromě toho najdete také produkty z edice lezce Adama Ondry a MMA bojovníka Jiřího Procházky. Kdo si zaslouží zlatou medaili? To určí jen vaše chuťové pohárky!

Podpora pro mozkové buňky

Po posílení těla zdravou svačinkou je čas stimulovat své mozkové buňky. V krabičkách objevíte kartičky s QR kódem IMV podcastu od Institutu moderní výživy. Tam vám odborníci vysvětlí, jak dosáhnout kvalitního spánku, pochopí počítání kalorií a vyprávějí o tom, proč novoroční předsevzetí nečasto přežijí druhý týden ledna.

Design pro sportovní náladu

Tomski & Polanski, mistři stylu, přinášejí sportovní design, který vás motivuje ke cvičení jen při pohledu na krabičku. Už jen otevření vám dodá chuť k pohybu!
Nemusíte čekat na „nový rok“ nebo „pondělí“. Začněte s Fitness degustačním boxem a motivace přijde v jakýkoli den týdne. Produkt naleznete na https://www.mixit.sk/produkt/fitness-degustacny-box za 33,29 €.

Sledujte nás i na sociálních sítích




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj:
woman.sk