Oblíbený vtip princezny Charlotte dokazuje, že je veselá





Princ William se podělil o vzácný vhled do super sladkého smyslu pro humor princezny Charlotte, když během svého posledního královského zasnoubení odhalil její oblíbený vtip „ťuk ťuk“.

Budoucí král, který je první v nástupnické linii, se smál, že se chystá „vysílat svého vnitřního Jacka Whitehalla“, když se připravoval na to, aby řekl vtip své dcery během své návštěvy školy ve West Midlands.

Princezna Charlotte je zdánlivě docela vtipálek, protože její otec prozradil, že mu vždy vypráví jeden konkrétní vtip – a on se od ní inspiroval, když byl požádán o svůj nejlepší „tátův vtip“.

princ William

(Obrazový kredit: Getty Images)

Poté, co dorazil na střední školu St Michael’s Church of England High School, aby splnil svůj slib studentovi Freddiemu Hadleymu, že navštíví návštěvu a pohovoří o duševním zdraví, se William posadil se žáky a prodiskutoval jejich kampaň #AmIManlyEnough. Freddie a další chlapci ve škole minulý rok založili iniciativu, aby pomohli bojovat proti stigmatu, které obklopuje mužské duševní zdraví.

Když byl požádán, aby se mladým teenagerům zasmál, princ William odpověděl: „Jsem tady s gangem, který mluví o mužském duševním zdraví, a byl jsem požádán, abych vytvořil vtip o otci, takže se snažím vysílat Jacka Whitehalla, protože většina jeho vtipy jsou docela tatínkovské.“

Princezna Charlotte a princ William

(Obrazový kredit: Getty Images)

William, který žije v Adelaide Cottage poblíž Windsoru s rodinou Walesových, pokračoval: „Řeknu vtip, který je momentálně Charlottin oblíbený vtip, který mi neustále říká.“




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com