Inspirujeme se od Cindy Crawford a cestujeme v džínách – ale nebojte se, jsou pohodlnější, než si myslíte





Pokud jste něco jako já, najít letištní oblečení je boj. S ohledem na pohodlí, klima a samozřejmě styl, který je třeba zvážit, může být nalezení dokonalé kombinace problém. Ale nebojte se, čerpáme inspiraci od ikonické modelky Cindy Crawford, jejíž letištní outfit z 90. let je stále něčím, nad čím se můžete pobavit.

V 90. letech, kdy letištní styl byl něco jako přehlídkové molo (pro mě stále je), byla Cindy Crawford zachycena na letišti LAX v elegantním kompletu, který ztělesňoval její status ikony stylu. A budu si od ní dělat poznámky o nejlepších džínách pro váš typ postavy, zejména proto, že nošení džínů na cesty znamená, že je můžete nosit během dovolené a ušetříte místo na balení. Hurá!

Letištní vzhled Cindy z 90. let představoval džínové džíny s páskem, které byly spárovány s černým svetrem s polo výstřihem a elegantní koženou bundou, doplněnou koženými botami a pruhovanou taškou. Je to nadčasový vzhled, který se hodí zejména k džínovým trendům roku 2024. A už vím, co si myslíte – džínovinu byste si na letiště nikdy nevzala? Zamyslete se znovu, protože jsme našli perfektní pár pohodlných džín, díky kterým budete vypadat svěže a šik – i v dlouhých frontách na letišti.

Modelka Cindy Crawford přilétá z New Yorku 22. února 1991 na mezinárodní letiště Los Angeles v Los Angeles v Kalifornii.

Cindy Crawford v roce 1991 na LAX

(Obrazový kredit: Ron Galella přes Getty Images)

Jsme tu, abychom změnili váš názor na nošení džínoviny na cesty. M&S má perfektní pár Slim Fit Jeans s přidanou strečem, které jsou ideální pro repliku Crawfordova vzhledu 90. let.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj: womanandhome.com