Společně strávený čas na ostrově? Nejlepší dar pro pár!






Mykne vás pokaždé, když vám ve schránce sluší další mail se zadáním? Vaše neděle se už v sobotu večer pozvolna mění na „pondělí“ a vy stále intenzivněji cítíte, že byste si už potřebovali odpočinout?

strávený čas na ostrově

No co by to bylo, kdyby tam nebylo nějaké ALE. Ale vždyť vy přece odkládáte peníze na letní dovolenou, abyste si ji užili na maximum. Zároveň však ze zkušeností víte, že když se vám alespoň na víkend nepodaří vypadnout ještě před prázdninami, nebude to dobře a do léta vás z toho tempa může, pěkně česky řečeno, i porazit.

Když podobný šachy-mat zažívá i váš manžel nebo přítel, je nejvyšší čas, abyste si našli na sebe čas a kvalitně si odpočinuli dříve, než se to podepíše na vašem pracovním výkonu, zdraví a v neposlední řadě i na vztahu.

Jenže jak si zajistit kvalitní odpočinek s celodenním All inclusive a službami, jak na přímořské dovolené a finančně nevykrvácet? Jedno řešení bychom pro vás měli. Jeho výhodou je, že než budete pečovat o svůj odpočinek a vztah, vzácné přírodní zdroje v této unikátní lokalitě se postarají o vaše zdraví. Vypněte notifikace z rezervačních portálů a portálů na prodej letenek, zkontrolujte si jen vlakové spojení nebo stav paliva v nádrži a začněte balit.

Piešťany

Příruční zavazadlo vám bude stačit

Na skok od Bratislavy a na dojezd z mnoha okolních měst a obcí naleznete místo, kde si užijete takový víkend, jako v dovolenkovém resortu. Piešťanský lázeňský ostrov je pověstný svojí minerální vodou, která má blahodárný vliv na pohybový a neurologický aparát a na zdraví působí dlouhodobě a hloubkově. Pozoruhodné účinky má i peloid – vzácné piešťanské bahno, které se těží v obtokovém rameni Váhu a omývané minerální vodou rok zraje ve speciálních bazénech, než ho odborníci použijí k léčbě hostů a klientů lázní.

ensana

Když jste se doposud dívali na Piešťany pouze jako na lázně, kde se nevyplatí jít jinak, než na kompletní lázeňský pobyt, změníme váš úhel pohledu. Už víkend, během kterého nebudete muset pohnout ani prstem a budete mít zajištěn celodenní štědrý All inclusive, může mít na vaše tělesné a duševní zdraví stejně pozitivní dopad jako týdenní dovolená v exotice. Není třeba na to žádné speciální studie, už jen změnit prostředí a režim pomáhá vypnout od každodenních povinností a přeladit se do prázdninového módu. Ubytujte se ve tříhvězdičkovém hotelu Splendid a tohoto rozhodnutí nebudete litovat. Užijete si v něm zmiňovaný All inclusive, v květnu už velice komfortně i venkovní bazén, sauny, fitness a procedury, které vás budou z široké nabídky zhruba 60 nejvíce lákat.

Rezervujte si svůj pobyt se 14-denním předstihem a užijte si 15% slevu z jeho ceny.

Během květnového pobytu si můžete přímo na Lázeňském ostrově užít hned několik akcí, kterými si zpestříte svůj čas ve světoznámých lázních. V kouzelném prostředí vám doporučujeme zažít Tradiční umělecká řemesla. V lázeňském parku se sejde až 50 řemeslníků, kteří předvedou kousek naší kultury a historie. Páry a knihomolů v jednom nadchne Noc literatury – na šesti zajímavých místech Lázeňského ostrova se bude číst z toho nejzajímavějšího z aktuální literární tvorby. Množství dalších akcí se koná v piešťanském Domě umění, který je od ostrova na skok. Už se vidíte s drinkem na lehátku u bazénu nebo ponoření až po krk do blahodárné minerální vody? Stačí „skočit“ na stránku www.ensanahotels.com/cs a rezervovat si svůj pobyt v hotelu Splendid ještě dnes.

Sledujte nás i na sociálních sítích




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com

Zdroj:
woman.sk