Přitahován půvabem pouště





Časopis Prescott Woman si povídal s Heather DeSousa, majitelkou společnosti DeSousa Creative, LLC, aby zjistil, proč si užívá Prescott a vše, co nabízí.

PWM: Jak dlouho žijete v Prescottu?

Vřes: Jen 3 roky.

PWM: Proč jste si vybrali Prescott jako svůj domov?

Vřes: Poté, co jsem procestoval zemi svým přestavěným školním autobusem, rozhodl jsem se zapustit kořeny a zůstat chvíli na jednom místě. Přitahovalo mě kouzlo pouště a její množství outdoorových aktivit.

PWM: Jaké je Vaše povolání?

Vřes: Prostřednictvím své marketingové společnosti DeSousa Creative, LLC nabízím digitální marketing a správu sociálních sítí, design webových stránek, fotografování, natáčení videí, SEO a analytické reporty.

PWM: Máš nějaké děti?

Vřes: Ne.

PWM: Co máte na životě v oblasti Prescott nejraději?

Vřes: Prescott nabízí venkovní zážitky téměř 365 dní v roce. Jako obyvatel Nové Anglie oceňuji, že mohu chodit na túry po celý rok, aniž bych se musel příliš svazovat.

PWM: Jak si myslíte, že Prescott zlepšuje vaše povolání a koníčky?

Vřes: Prescott nabízí nepřeberné množství sítí pro obchodní vztahy i přátelství. Každý klient, se kterým pracuji, vždy nabízí alespoň pár doporučení, což mě zaměstnává a pracuji s úžasnými lidmi. A naštěstí se sem lidé, kteří žijí v Prescottu, buď přestěhovali, nebo tu zůstali, aby si také užili turistiku, kempování a jízdu na kajaku, takže jsem se spřátelil, se kterými jsem si mohl užívat venku.

PWM: Pracujete na něčem novém nebo vzrušujícím pro nadcházející rok?

Vřes: Ano! Můj přítel a já spouštíme druhou sezónu našeho cestovatelského podcastu: Dávka slunce. Buďte ve střehu po nových vzrušujících funkcích a fantastických výletech!

PWM: Kdybyste mohl přispět na cokoli v oblasti Prescott, co by to bylo a proč?

Vřes: Rád bych pomohl založit komunitní zahradu pro lidi, kteří nemají půdu nebo dvůr, kde by si mohli pěstovat vlastní produkty a bylinky!

Kontaktujte Heather na [email protected]. Pro více informací navštivte www.DeSousaCreative.com. Sledujte Heather na Instagramu @DeSousaCreative. Chcete-li se dozvědět více o A Dose of Sunshine Podcast, navštivte www.adoseofsunshine.com a sledujte @adoseofsunshinepodcast na Instagramu.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: prescottwomanmagazine.com