“Prescottovy tradice”





NEJSTARŠÍ RODEO SVĚTA OZNAMUJE PLÁN AKCÍ NA ROK 2024

Autor: Donna Werking

Prescott Frontier Days®, Inc s potěšením oznamuje tolik očekávaný 137. ročník World’s Oldest Rodeo, který se koná od pondělí 1. července do neděle 7. července v Prescott. Tato ikonická událost, která se konala během rušného týdne čtvrtého července, je základním kamenem letního kalendáře Prescott a je hnacím motorem ekonomické prosperity v celém kraji. Díky týdenní extravaganci prvotřídní rodeové akce a rodinné zábavy je nejstarší rodeo na světě prescottovou premiérovou událostí roku.

Prescott Frontier Days, který láká nadšence do kreslení rodea z celého světa, zve účastníky, aby se ponořili do bohaté tapisérie západní kultury a historie, která se datuje od jeho inaugurační oslavy 4. července 1888. Letos rodeo vzdává hold hluboce zakořeněnému westernu. kultury, ztělesňující téma „Prescottových tradic“. V rámci slavností rodeo zahajuje kampaň Memory Catcher, která zve fanoušky po celé zemi, aby se podělili o své milované vzpomínky a příběhy o tradicích rodea Prescott. Tyto příběhy budou uvedeny na webových stránkách rodea a na platformách sociálních médií, oslavující trvalé dědictví premiérové ​​akce Prescotta.

Jim Dewey Brown, generální ředitel Prescott Frontier Days, Inc., vyjádřil svou vděčnost generacím rodeových rodin: „Je mi ctí vyzdvihnout jejich příběhy a podělit se o hluboký dopad, který naše rodeo mělo na jejich životy v průběhu let.“ Chcete-li odeslat své vzpomínky na rodeo, navštivte stránku https://worldsoldestrodeo.com/memory-catcher.

Hlavní událostí týdne je každoroční rodeo průvod, „Prescott Traditions“, který se bude konat v sobotu 6. července v 9 hodin ráno a sponzorovaný Barrett Propane. Průvod zahájí oceněná grandmaršálem Ibbie Champie, dcera Lawtona Champieho, třináctinásobného šampiona rodea napříč různými událostmi. Lawton vyhrál víceboj v roce 1931, 1934 a 1944; provazování lýtek v roce 1939; kormidelní zápas v letech 1931 a 1934; Jízda na broncze v sedle v letech 1924, 1926 a 1931. Nicméně Slim Riley získal uznání za vítězství v jízdě na bronchos v roce 1924, protože se první den zranil a Lawton byl první den vyřazen, takže poslední tři Rileyho nahradil Lawton. dnů a vyhrál událost. V té době bylo v pořádku, když někdo jel za jiného. Prokázali skutečného kovbojského ducha a rozdělili peníze na odměnu.

S rekordní návštěvností rodea za poslední dva roky a bezprecedentní účastí sponzorů slibuje rok 2024 být další vítěznou přehlídkou prvotřídních rodeových soutěží a aktivit zaměřených na rodinu. Mezi letošní vrcholy patří Beau Schueth, národní šampion v toreadoru, který vyrostl v O’Neill, Nebraska; Quirt Hunt, šampion toreadora, který se připojuje k Prescott rodeu již 21. rok v řadě; Matt Tarr, známý svým bystrým vtipem a vášní přimět lidi k úsměvu a smíchu jako rodeový klaun; Tomas Garcilazo, představující jeho mistrovství a umění s oblíbeným fanouškem La Charreria, Broken Spoke Clydesdales; a Pro Rodeo Hall of Fame hlasatel, Randy Corley, doplněný spoluvyhlašovatelem, Jamesem Horcasitasem, aby zdůraznili osm představení.

Týdenní slavnosti spojené s rodeovými představeními vyvrcholí každoročním rodeovým tancem na parkovišti Depot Marketplace/BMO Harris Bank, který nabídne tři noci hudby a tance. Čtvrteční večer je rodinná noc, takže vezměte celou svou rodinu, aby si nakopla paty! Páteční a sobotní večery jsou určeny pro osoby starší 21 let. Kupte si vstupenky na rodeo tanec u dveří za 5 $ na osobu. Přidejte se k nám, když oslavujeme trvalého ducha západních tradic na nejstarším rodeu na světě!

Vstupenky na Prescott Frontier Days, Inc jsou nyní v prodeji pouze na www.worldsoldestrodeo.com kde si můžete zakoupit prostřednictvím našeho jediného certifikovaného prodejce vstupenek, Rodeo Tickets. Rodeo kancelář Prescott se nachází na 840 Rodeo Dr. v Prescott. V případě dalších dotazů kontaktujte Prescott Rodeo Office na čísle 928.445.3103 od 9:00 do 16:00 od pondělí do pátku. Více se dozvíte na www.worldsoldestrodeo.com.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: prescottwomanmagazine.com