Léto dobrodružství





Boys & Girls Clubs of Central Arizona letos v létě nabízí venkovní tematické denní tábory

Autor: Alex Heinemann

Dvě nejdůležitější otázky školního roku: „Co jsi dělal o prázdninách?“ a „Jaké máš plány na letní prázdniny?“ Na konci každého školního roku děti plánují a připravují se na to, aby vytvářely příběhy během celé letní sezóny. Najít to, co dělat, zažít to, co přijde dál, a zachytit ten nepolapitelný pocit dobrodružství.

Letní prázdniny jsou plné vzrušujících okamžiků a tradic, na které se děti a rodiny mohou těšit. V Boys & Girls Clubs of Central Arizona jsme hrdí na to, že můžeme oslavit jednu takovou tradici, kde všechny děti mohou objevovat a růst a vytvářet své vlastní příběhy, které budou sdílet každý rok po návratu do školy.

Boys & Girls Clubs se zavázaly poskytovat to nejlepší, co můžete dělat po škole, a to nejen po školním dni. Jak se školní rok 2023-2024 chýlí ke konci, kluby s potěšením oznamují náš letní denní tábor pro rok 2024. Je to osm týdnů zábavy, vzrušení a tábora pro všechny děti v naší komunitě.

Vyzýváme naše tradiční modely denní péče a měníme naše kluby na zařízení letních táborů. Tradiční letní tábory – pobytové a denní – se pro mnohé staly nedosažitelnými; některé děti možná nikdy nezažijí venkovní programy a obrovské možnosti růstu, které poskytují.

Náš program letních táborů posouvá hranice tradičního klubu pro kluky a dívky. Snažíme se všem dětem v naší komunitě poskytovat dobrodružství a outdoorové programy po celé léto a dokonce i během školního roku. Klub vaší komunity bude poskytovat výlety, outdoorové dovednosti, lukostřelbu, táborová řemesla, týmové rally hry a soutěže a všechny zázraky, které z tábora přicházejí.

Kromě poskytování všech venkovních aktivit dětem, které hledají dobrodružství, zůstávají kluby bezpečným vnitřním prostorem pro děti, které by stále chtěly zůstat uvnitř a číst si nebo hrát míč. Náš letní program mísí energii letního tábora s vybavením dětského domova.

Náš letní tábor má osm týdnů k dispozici pro registraci. Naše týdenní kempy nabízejí dobrodružství od pondělí do pátku od 7:30 do 17:30 za pouhých 75 USD za týden. Přihlaste se na týdny, které potřebujete, nebo na celé léto, protože je to prostě příliš zábavné!

Více se dozvíte na www.bgccaz.org.

Hlavní sbírka chlapeckých a dívčích klubů Central Arizona: Tanec pro hvězdy, sezóna 8

Naše kluby mají to štěstí, že mohou nabízet denní tábor za tak dostupnou cenu, a musíme se podělit o naši vděčnost komunitám v Prescott a Prescott Valley, když se všichni shromáždili za naší hlavní fundraisingovou akcí, Dancing for the Stars. Toto zábavní gala se stalo pokladem naší komunity a úspěch a podpora, která přichází každou sezónu, vytváří zdroje, které potřebujeme, abychom mohli každý den po škole poskytovat dobrodružství. Dancing for the Stars 8. sezóna se vrací do Jim a Linda Lee Performing Arts Center na Yavapai College 6. a 7. září. Přijďte, užijte si show a podpořte naše úsilí při vytváření letních příběhů pro všechny děti.




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: prescottwomanmagazine.com