Vévodkyně Sophie zachovává módní tradici modrými maxi šaty





Vévodkyně Sophie dostála své vlastní královské módní tradici svým úchvatným zaprášeným modrým outfitem na Garden Party ve Skotsku.

Někdy jsou příležitosti, kdy nechceme nosit naši nejlepší kombinézu nebo midi šaty, a právě v takových chvílích mohou být maxi šaty skvělou alternativou. Maxi šaty mohou být často krásnou volbou pro denní nošení, pokud je stylujete více ležérně, a pro zvláštní události mohou být ohromující. Takhle jsme se cítili, když jsme 2. července viděli zaprášené modré maxi šaty vévodkyně Sophie na zahradní párty v Palace of Holyroodhouse. Odolala dešti v tomto pastelovém čísle Roland Mouret. Vévodkyni z Edinburghu v létě často vidíme v růžových a květinových potiscích, ale tyto modré šaty byly změnou stylu, která se opravdu vyplatila.

Byl ztělesněním uvolněné elegance s jednobarevnou barvou a jemnou siluetou. Šaty vévodkyně Sophie měly skromný véčkový výstřih a splývaly těsně nad kotníky, přičemž jediným dodatečným detailem byla mašle na jednom rameni.

Vévodkyně Sophie nosí modré šaty a klobouk a prochází se po trávě během Sovereign's Garden Party konané v paláci Holyroodhouse dne 2. července 2024

(Obrazový kredit: Photo Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images)

Obchod Dusty Blue

Nakupujte tašky s kovovou spojkou




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com