Bílá maxi sukně Queen Mary je základem letního šatníku





Dánská královna Mary právě přesně ukázala, proč je splývavá bílá maxi sukně základem letního kapslového šatníku roku 2024.

Všichni máme své základní stálice letního outfitu, ať už je to plátěný co-ord, košile Broderie Anglaise nebo pár nejlepších bílých tenisek. V opravdu horkých dnech se možná přistihneme, že sáhneme po šortkách nebo šatech, ale skromná maxi sukně je další skvělou volbou. Maxi sukně jsou stejně všestranné jako bílé kalhoty nebo šortky se vší elegancí šatů a dánská královna Mary se svou inspirací pro svůj styl. Starší královský král byl vyfotografován na zámku Gråsten s králem Frederikem 12. července ve vzhledu, který byl stejně snadný na nošení, jako byl stylový.

Bílá maxi sukně Queen Mary byla dokonalým splývavým základem pro její vzhled a padala jí až ke kotníkům, s jemným rozparkem na jedné straně. Jsme zvyklí na to, že se Její Veličenstvo obléká poměrně skromně, a tohle byl zábavný zvrat v jejích obvyklých módních volbách, aniž by to bylo příliš odhalující nebo odvážné.

Dánská královna Marie čeká na příjezd členů stráže, než si prohlédne výměnu stráží na nádvoří hradu Gråsten

(Obrazový kredit: Foto od BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix/AFP přes Getty Images)

Nakupujte bílé Maxi sukně

Nakupujte doplňky jako Queen Mary’s




Autorkou tohoto článku je: Redaktorka Eva Nováčková
Zdrojem fotografií v tomto příspěvku je: pixabay.com a freepik.com


Zdroj: womanandhome.com